Slide Background
Slide Background

Meubels op maat

Bent u op zoek naar iets speciaals op maat? Aarzel niet om contact op te nemen, want met de jarenlange ervaring van De Montage Expert komen we zeker tot iets wat past bij uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een robuuste houten eiken tafel in een zelf gekozen beits kleur, een badkamermeubel op maat, een prachtige hangend dressoir in hoogglans wit of op maat gemaakte nachtkastjes. Het is allemaal mogelijk. In een persoonlijke afspraak bespreekt De Montage Expert graag de mogelijkheden om tot een passend ontwerp te komen.

De Montage Expert maakt massieve eetkamertafels, vensterbanken, salontafels en andere meubels naar wens. Van A-kwaliteit tot extra rustiek, van eiken tot noten. Massief eiken blokken is een van de mogelijkheden als bijzettafel of salontafel. De meubels kunnen geolied of gelakt worden afgewerkt. Onderstellen zijn onder meer verkrijgbaar in RVS en geborsteld aluminium.

Ook voor het demonteren, monteren of aanpassen van uw meubels naar aanleiding van een verhuizing kan De Montage Expert worden ingeschakeld.