Slide Background
Slide Background

Kasten op maat

De Montage Expert is gespecialiseerd in schuifdeuren op maat voor kasten, ruimtes of decoratieve oplossingen. Een scheve wand of een schuin dak? Een opbergruimte of een kast?

De Montage Expert is gespecialiseerd in het maken en leveren van kasten. Voor allerlei situaties zijn er oplossingen te bieden om uw persoonlijke spullen op te bergen. Een kast hoeft niet alleen praktisch te zijn, maar kan ook een prachtige toevoeging zijn aan uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan een kast onder een schuin dak. De Montage Expert denkt graag met u mee, om elke hoek efficiënt te benutten en uw spullen uit het zicht op te bergen.

Draaideurkasten of schuifdeurkasten met een specifieke kastindeling voor de slaapkamer, kinderkamer of kantoor zijn ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan soft closing lades, hang- en leggedeeltes, uittrekbare garderoberekken of houders voor uw geperste broeken. Een rustig houtmotief voor de deurvulling, specifieke kleuren of liever met spiegel- en glaspartijen? Het kan allemaal! Van vloer tot plafond, van wand tot wand, elke centimeter wordt benut.

Uiteraard is het ook mogelijk om voor de berging, garage, zolder of andere ruimtes een praktische oplossing te bieden. Met deuren of alleen interieur kan uiteraard ook.

Voor elke kast komt De Montage Expert langs om de wensen te bespreken, de materialen te tonen en in te meten. Na de afspraak volgt een passend ontwerp inclusief bijbehorende offerte. Na bestelling komt De Montage Expert ook zelf de kast(en) plaatsen.