Slide Background
Slide Background

Kastinterieur op maat

Ook voor de binnenkant van kastenwanden geldt: wij leveren maatwerk op basis van uw wensen en ideeen.

Wilt u veel hangruimte of liever meer legplanken? Om u te helpen bij de samenstelling van het interieur zijn er vijf standaard segmenten ontwikkeld. Het is daarbij mogelijk om twee segmenten achter een deur te plaatsen.

 Voor een efficiente invulling van de segmenten bieden wij u een compleet assortiment accessoires om al uw eigendommen overzichtelijk op te bergen. Lades op maat (standaard met softclosing), garderobestangen, uitschuifbare garderobehouders, garderobeliften, schoenen- en stropdashouders. Alle accessoires zijn van een zeer stevige kwaliteit.

Accesoires

Naast legplanken en kledingstangen bieden wij u een compleet assortiment accessoires aan om al uw eigendommen overzichtelijk op te bergen: lades op maat, uitschuifbare garderobehouders, garderobeliften, schoenen- en stropdashouders, uittrekbare kledinghaak, uittrekbaar schoenenrek, uittrekbaar dassenrek, uittrekbare riemhouder, uittrekbare broek-/rokhouder, broekklemmen. Alle accessoires zijn van een uitstekende kwaliteit. Hieronder vindt u enkele voorbeelden.