Slide Background
Slide Background

Plisséhordeur

De hordeur heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt. Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur. De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht. De lage ondergeleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren. De maximale breedte maat is 1800 mm.

Sluiting & plaatsing

Het gevouwen gaas sluit op in de cassette. Er is geen veer nodig, zodat deze bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. De hor is uitneembaar bij de schoonmaak.

Raamplissé

Strak vormgegeven en soepel lopend raamhor, met het bekende gevouwen gaas. Samen met de plissehordeur zorgt de raamplisse voor eenheid in huis en een uniforme uitstraling naar buiten. De plissehor is leverbaar als inklem unit of voorzethor.

Sluiting & plaatsing

Het gevouwen gaas sluit de opening keurig af en blijft netjes op zijn plaats. Er is geen veer nodig, zodat de voorzet UNIT bijna geruisloos en met weinig kracht bediend kan worden. Omdat het gaas zwart is en daardoor niet reflecteert, wordt het uitzicht slechts minimaal gehinderd. In verstek gezaagde aluminium profielen zorgen voor een luxe uitstraling. De plissehor kan van links naar rechts en van rechts naar links bediend worden. Bediening van boven naar beneden is niet aan te raden i.v.m. vervuiling en uitzakken van het gaas. De voorzet unit is geschikt voor montage op het kozijn ('op de dag') en het inklem unit is geschikt voor montage in het kozijn ('in de dag'). Het frame is eenvoudig van de montageclips te verwijderen. De hor is dus uitneembaar bij de schoonmaak.