Slide Background
Slide Background

De collectie is gericht op de hedendaagse trends in stofsoorten, kleur, dessin, structuur en materiaal.

Er zijn verduisterende of niet verduisterende kwaliteiten leverbaar in polyester en een combinatie van katoen en polyester. De rolgordijnen worden standaard voorzien van een gestoffeerde onderlat. Hierdoor krijgt het rolgordijn een extra strakke uitstraling. Bovendien heeft een verduisteringsrolgordijn geen gaatjes in de stof bij de onderlat door stiknaden.

Lamel gordijnen

De collectie omvat een breed scala aan kleuren. Voor een modern interieur in aluminium, voor een trendy chic interieur van textiel, en voor een kantoor of badkamer van kunststof materiaal. De textiele stoffen zijn er in transparant of verduisterende kwaliteit. De collectie is verkrijgbaar op vijf verschillende lamelbreedtes te weten 50, 70, 89, 127 en 250 mm. De 250 mm lamelgordijn panelen kunnen worden geleverd met houten of aluminium baleinen, hierdoor creeert men een Japans paneel effect met de voordelen van een lamelgordijn. Alle lamelbreedtes worden standaard uitgevoerd met koord en kettingbediening. Optioneel is elektrische bediening mogelijk.

Vouwgordijnen

Gebaseerd op de nieuwste interieur trends bieden wij u een smaakvolle collectie vouwgordijnen. In deze collectie vindt u een ruim aanbod van meer dan 200 uni en gedessineerde stoffen waaronder een grote verscheidenheid aan trendy retro stoffen. Deze stoffen bieden u de mogelijkheid uw interieur op eigen wijze te verfraaien. Onze collectie is vooral samengesteld uit kamerhoge stoffen. De vouwgordijnen worden op maat gemaakt en hebben een eigentijdse en decoratieve uitstraling. De modellen worden uitgevoerd met of zonder baleinen, afhankelijk van het model.

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn gemaakt van brede verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Paneelgordijnen, ook wel Japanse panelen genoemd. De collectie biedt een ruime keuze in transparante, uni, structuur en gedessineerde paneelstoffen in diverse kleuropstellingen. Wij bieden een ruime keuze uit 450 kleuren en kwaliteiten.